Pups And Dogs
Hondenschool en gedragstherapie Oss 

Privélessen

Doelgroep: pups / honden die niet in een groep kunnen functioneren


Er zijn allerlei redenen waarom je pup / hond niet in een groep met andere honden kan functioneren. Een pup kan bijvoorbeeld zo overweldigd worden door alle nieuwe indrukken, dat het niet lukt om samen met andere hondjes in een ruimte te zijn. Een oudere hond kan een trauma hebben, waardoor hij uitvalt naar andere honden. In ieder geval is het zo dat zo'n pup / hond niets kan leren zolang hij met andere honden in 1 ruimte is. Dan is het beter om privélessen te gaan volgen.  

Tijdens de instroomlessen blijkt vaak al of een pup goed in een groep kan gaan functioneren. Als dat lastig wordt, kan de beginners- en vervolgcursus voor dezelfde prijs ook in privélessen gevolgd worden. De lessen zijn dan wat korter (30 minuten per les) en het vergt ook minder lessen om de hele cursusinhoud te behandelen: 4 lessen die om de week gevolgd worden. Er wordt meer behandeld per les, maar er is ook meer tijd om dit thuis te gaan oefenen. 

Ook is het mogelijk om in een aantal privélessen aan een specifiek probleem te gaan werken. Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Let wel: alle privélessen zijn alleen overdag te boeken.