Pups And Dogs
Hondenschool en gedragstherapie Oss 

Hondenschool Pups And Dogs: opvoedcursussen

Bij Pups And Dogs werken we in een overdekte hal, in kleine groepjes. Welke cursus u ook volgt, er zijn nooit meer dan 4 honden in de les. Dit vind ik belangrijk voor zowel de honden, de eigenaren als voor mijzelf. De honden moeten in een veilige omgeving kunnen leren. De eigenaren zijn gebaat bij voldoende persoonlijke aandacht, en voldoende tijd om daadwerkelijk iets te doen met de hond. Voor mijzelf is overzicht houden van het allergrootste belang, om te voorkomen dat er ongewenste dingen gebeuren. We werken altijd vanuit rust, en dit alles kan gewaarborgd worden in een klein groepje.

Voor elke cursus geldt dat er een theorieles is zonder hond, tevens kan er theorie behandeld worden tijdens de lessen. Er komen verschillende thema's aan bod en je leert wat je hond in deze fase van zijn leven van je nodig heeft. Er is aan het einde van de lessen, onder het genot van een kopje koffie of thee, altijd tijd voor vragen en het delen van ervaringen met andere begeleiders.  Elke cursus bestaat uit 1 theorieles en 6 praktijklessen, en kan eventueel uitgebreid worden met individuele begeleiding thuis tegen een gereduceerd uurtarief. 

De volgende opvoedingscursussen zijn beschikbaar: (klik hier voor de actuele planning en inschrijving). 


    Instromen 

    Voor puppybegeleiders die alvast met de hond willen beginnen terwijl het nog een paar weken duurt voordat er een nieuwe cursus start, is er wekelijks is er instroom mogelijk, meld je wel even aan om te voorkomen dat de groep te vol wordt. 

    Indien u in de kleuter-, basis- of vervolgcursus wilt instromen zonder dat u voorgaande cursussen heeft gevolgd, neem dan contact op. Samen kijken we eerst in welke groep u met uw hond het beste kunt beginnen.  

    Interesse, vragen? Vul het contactformulier in of bel / app / SMS naar 06-36166250