Pups And Dogs
Hondenschool en gedragstherapie Oss 

Hondenschool Pups And Dogs: opvoedcursussen

Bij Pups And Dogs werken we in een overdekte hal, in kleine groepjes. Welke cursus u ook volgt, er zijn nooit meer dan 4 honden in de les. Dit vind ik belangrijk voor zowel de honden, de eigenaren als voor mijzelf. De honden moeten in een veilige omgeving kunnen leren. De eigenaren zijn gebaat bij voldoende persoonlijke aandacht, en voldoende tijd om daadwerkelijk iets te doen met de hond. Voor mijzelf is overzicht houden van het allergrootste belang, om te voorkomen dat er ongewenste dingen gebeuren. We werken altijd vanuit rust, en dit alles kan gewaarborgd worden in een klein groepje.

Voor elke cursus geldt dat er een theorieles is zonder hond, tevens kan er theorie behandeld worden tijdens de lessen. Let op: alle theorielessen worden standaard op maandagavond ingepland. Er komen verschillende thema's aan bod en je leert wat je hond in deze fase van zijn leven van je nodig heeft. Er is aan het einde van de lessen altijd tijd voor vragen en het delen van ervaringen met andere begeleiders.  

We beginnen met een instroomklas: op deze manier is het mogelijk om wekelijks met je pup / hond in te stomen. Na het volgen van deze instroomklas mag je door naar de beginners - en vervolgcursus. Deze bestaan uit 1 theorieles en 7 praktijklessen. Aangeraden wordt om zo jong mogelijk met je pup te beginnen: al na een paar dagen wennen is het mogelijk om met een instroom les mee te doen.  Verspil geen kostbare tijd maar ga direct je pup opvoeden: juist op zo'n jonge leeftijd is het makkelijk om je pup goede gewoontes aan te leren. 

De volgende opvoedingscursussen zijn beschikbaar: (klik hier voor de actuele planning en inschrijving). 


    Instromen 

    Er is wekelijks is er instroom mogelijk, maar meld je wel op tijd aan, bij voorkeur voordat je je pup in huis hebt. Vol = vol.....  

    Indien u in de beginners- of vervolgcursus wilt instromen zonder dat u voorgaande cursussen heeft gevolgd, neem dan contact op. Samen kijken we eerst in welke groep u met uw hond het beste kunt beginnen.  

    Interesse, vragen? Vul het contactformulier in of bel / app / SMS naar 06-36166250