Pups And Dogs
Hondenschool en gedragstherapie Oss 

Kinderclub

Ben jij minimaal 12 jaar en heb je een hond waarmee je graag leuk bezig bent? Dan is de Kinderclub iets voor jou! Bij de kinderclub doen we leuke spelletjes met de hond en leren we wat je wel en niet met een hond moet doen. Spelenderwijze leer je hoe je jouw hond van alles kan leren, op een manier die ook voor je hond leuk is. Dit kunnen kunstjes zijn zoals een high five; links- of rechtsom draaien; mooi zitten. Maar ook een hindernis parcours, een lade opentrekken of het gooien van een dobbelsteen behoren tot de mogelijkheden. Wat jullie en je honden maar leuk vinden!  

Voorwaarde is wel dat jouw hond geen probleemgedrag vertoont en goed met andere mensen / kinderen / honden samen in een ruimte kan zijn, zonder dat hij daar erg bang of onrustig van wordt. 

Voordat een kind mee kan doen in de kinderclub wordt er eerst gekeken of de kind / hond combinatie hier geschikt voor is. Ouders mogen blijven kijken onder het genot van een kopje koffie of thee.  We werken in kleine groepjes en elke kind / hond combinatie heeft een eigen, afgeschermde werkplek zodat er in alle rust en veiligheid geoefend kan worden. 

Belangstelling? Klik hier voor het aanmelden / meer info opvragen.