Pups And Dogs
Hondenschool en gedragstherapie Oss 

Puppy start cursus 

Doelgroep: vanaf 8 weken


Bij de puppy start cursus ligt de nadruk op het opbouwen van een fijne, goede band met je pup. Jouw puppy gaat jou de leukste persoon ter wereld vinden! En jij gaat (blijft) je pup de leukste vinden. In dit stadium is het erg belangrijk dat je pup op een fijne en positieve manier kennis maakt met allerlei personen, aanrakingen, situaties, materialen en ondergronden. Je leert hoe je hem hierin goed kunt begeleiden. 

Omdat het belangrijk voor je pup is om zo jong mogelijk te starten, kun je het beste beginnen wanneer je pup ongeveer een week bij je is. Zo kan hij eerst een beetje gewend raken aan zijn nieuwe huis. De totale cursus bestaat uit 4 praktijklessen van een half uur. De theorie wordt tijdens de lessen behandeld. De praktijk lessen duren 30 minuten om te voorkomen dat je pup overprikkeld raakt. Voldoende rust is voor een pup heel belangrijk! 

Na de start cursus kun je door naar de basis cursus en daarna de vervolg cursus. De start- en basis lessen vormen samen een goede start voor je hond en zijn als pakket 'puppy goede start' tegen een gereduceerd tarief te plannen. Nog beter is het wanneer je ook de vervolgcursus doet: dit totaalpakket is als puppy beste start tegen een gereduceerd tarief te plannen.