Pups And Dogs
Hondenschool en gedragstherapie Oss 

Spreekuur gedrag en opvoeding

Het spreekuur gedrag en opvoeding is bedoeld voor korte vragen, tips en adviezen omtrent de opvoeding of het gedrag van uw hond. U kunt daarbij denken aan vragen als:

  • hoe leer ik mijn pup op een goede manier de bench aan 
  • mijn hond trekt zo aan de lijn
  • hoe laat ik mijn hond aan de baby / nieuwe hond / kat wennen
  • hoe krijg ik mijn pup zindelijk
  • waar moet ik op letten bij het spelen met andere honden

De afspraak duurt maximaal een half uur en is in het trainingscentrum in Oss. Bedenk dat lastigere gedragsproblemen, zoals niet alleen thuis kunnen zijn, agressie, angst vaak meer onderzoek nodig hebben en niet met een aantal snelle tips op lossen zijn. Voor complexere problemen raad ik dan ook een gedragsconsult aan.

Klik hier om direct een afspraak voor het spreekuur gedrag en opvoeding aan te vragen.