Logo Pups and Dogs. Hond die pootje geeft aan zittende man

Privélessen pubers en volwassen honden


Doelgroep: honden ouder dan 5 maanden: puberhonden, adolescenten, volwassen honden, adoptiehonden, eigenaren met een specifiek trainingsdoel

Heb je een puberhond waar je je geen raad mee weet?


Als je hond gaat puberen is het soms erg lastig om hem goed te begeleiden. De hormonen spelen op en de reactie op andere honden kan gaan veranderen. Hij is met van alles en nog wat bezig, maar niet met jou. Met een paar privélessen kan ik je weer de goede kant op helpen. Het is een fase die ook weer over gaat, dus houd vol! Alle energie die je erin steekt zal zich uiteindelijk gaan uitbetalen wanneer je hond volwassen is.

IMG_4222

Of heb je een volwassen hond, of een hond uit het asiel / buitenland geadopteerd waar je mee wilt gaan trainen? Wil je je hond netjes naast je leren lopen? Of wil je graag weten hoe je de hond op een makkelijke manier verrijking kunt bieden, zodat hij beter in zijn vel komt te zitten? Bij Pups And Dogs kun je aan je eigen trainingsdoelen werken. Je kunt per les boeken, waarbij de 1e les altijd 1 uur duurt. Dit is nodig om de hond even te leren kennen en om de doelen en mogelijkheden duidelijk te krijgen.


De oefeningen die nodig zijn om de doelen te bereiken worden uitgelegd, samen geoefend en nagestuurd per mail. Zo kun je altijd nalezen wat er moet gebeuren.


Klik hier om in te schrijven.