Pups And Dogs
 Blij met je hond

 

 

Pups And Dogs: anders dan de gewone hondenschool


Werkgebied: Gemeente Oss en omstreken

Missie

Pups And Dogs in Oss wil een positieve bijdrage leveren aan het leven van onze huishonden en hun eigenaren. Dit doe ik door hulp te bieden bij:

  • het opbouwen van een fijne band met je pup / volwassen hond
  • de opvoeding van je pup
  • de training van je hond
  • het ombuigen van ongewenst gedrag
  • het leren omgaan met je hond, lichaamstaal leren lezen
  • het uitlaten en trainen van je 'moeilijke hond'  Visie

Respect voor elkaar, plezier maken en wederzijds vertrouwen opbouwen zorgen voor een goede relatie met je hond: van essentieel belang om goede resultaten te boeken. Een hond die voldoende uitdaging krijgt, op een positieve manier opgevoed / benaderd / getraind wordt en daarnaast voldoende rust maar ook begrenzing krijgt is in balans, en zal goed in zijn vel zitten. De kans om ongewenst gedrag te ontwikkelen wordt hierdoor vele malen kleiner. 


Alleen privélessen

Er worden alleen privélessen gegeven. Alle lessen vinden plaats in jouw eigen huis en omgeving, ook de puppycursus. Het grote voordeel hiervan is dat honden op deze manier veel beter en sneller leren. Er is geen afleiding van andere honden, en de eigenaren hebben alle tijd om vragen te stellen. Bij ongewenst gedrag is het altijd van belang dat dit opgelost wordt op de plek waar het zich voordoet.  


Daarbij is het van belang om je te realiseren dat je zelf aan de slag moet met je pup / hond. Alleen door veel / vaak te herhalen (meerder korte trainingssessies per dag, implementeer het in je dagelijkse leven), oefeningen zodanig in te richten dat de hond succes kan hebben (stapje voor stapje leren) en in een rustige omgeving te beginnen kan je pup / hond leren wat je van hem wilt.     

 Neem een kijkje op de website om te zien waarmee Pups And Dogs u en uw hond kan helpen!


Hondenschool

Gedragsconsult

Uitlaten / trainen 'moeilijke honden'

IMG_0399
IMG_0399
IMG_6154
IMG_6154
IMG_0064
IMG_0064