Pups And Dogs
Hondenschool en gedragstherapie Oss 

Verkoop hondenspullen

In mijn lessen gebruik ik o.a spelmateriaal, hondenbedjes, lange lijnen van hoge kwaliteit en gedroogde beloningssnoepjes. Ook wordt er soms gebruik gemaakt van andere hulpmiddelen, zoals een anti-trektuig. Veel van deze materialen zijn ook te koop via Pups And Dogs, soms met aantrekkelijke korting. Vraag naar de mogelijkheden!

  • HiK9 hondenbedden:  deze hondenbedden worden in de lessen gebruikt om de honden te leren op hun plaats te blijven, wat er ook in hun omgeving gebeurt. Pups And Dogs kan deze bedden voor je bestellen zonder verzendkosten. Vraag naar de mogelijkheden!
  • Tug-E-Nuff spelmaterialen:  fantastische materialen om samen met je hond te spelen. Pups And Dogs gebruikt deze spelmaterialen in de lessen. Zelf kopen? Ga via deze link naar de website, bestel en gebruik tijdens het afrekenen de code 'P&D': je hoeft dan geen verzendkosten te betalen.  
  • Gedroogde beloningssnoepjes:  te gebruiken tijdens de lessen en workshops. Lang te bewaren, klein genoeg om vaak mee te belonen en lekker voor je hond. Te koop bij Pups And Dogs op de trainingslocatie.  
  • Biothane lange lijnen:  deze lange lijnen zijn ideaal om je hond wat meer bewegingsvrijheid te geven tijdens de pubertijd of in omgevingen waarin hij niet los mag maar wel wat meer ruimte kan gebruiken. De lijn is oersterk en makkelijk te reinigen. Ook zeer geschikt voor praktijkspeuren. Pups And Dogs kan een lange lijn voor je maken op elke gewenste lengte.
  • Mazter anti-trek tuigen en lijnen:  te passen en te koop via Pups And Dogs op de trainingslocatie.