Pups And Dogs
 Blij met je hond

Pups And Dogs Shop

Verkoop van super-motiverende trainingsspeeltjes en handige beloningstasjes. Voor het opbouwen van een super-goede band met je hond, en trainen met veel plezier. Deze speeltjes gebruiken we zelf ook in de lessen, de honden zijn er gek op! Belonen met samen spelen is vaak nog motiverender dan belonen met voertjes, kijk eens wat de passie van jouw hond is. Dankzij de verschillende modellen is er altijd wel een speeltje te vinden waar je hond helemaal voor gaat.   

Pups And Dogs Shop

Tug-e-nuff jaagspeeltjes

Deze speeltjes hebben een lang handvat, waardoor u het speeltje over de grond kunt slepen. Ideaal om het najagen van een prooi te simuleren! Lengte van de speeltjes is wisselend, afhankelijk van het type, maar ligt rond 1 meter.

Tug-e-nuff trekspeeltjes

Speeltjes met een middellang handvat, ideaal om trek-spelletjes te doen met uw hond. Het elastische deel in het handvat maakt dat het trekken van uw hond goed op te vangen is. De lengte van deze speeltjes is rond de 60 cm, ook weer afhankelijk van het type.

Tug-e-nuff jaszak-speeltjes

Alle motiverende speeltjes van Tug-e-nuff in jaszak-formaat. Deze kleinste speeltjes uit de serie zijn ideaal om mee te nemen op de wandeling. Op deze manier heeft u altijd iets bij u om de hond ook dan te belonen voor goed gedrag. Deze speeltjes zijn rond de 30 cm lang. Afhankelijk van het type (bv. met of zonder bal) is de lengte wisselend.

Tug-e-nuff alle spelmaterialen

Tug-e-nuff spelmaterialen: motiverende speeltjes om samen te spelen: ideaal om een perfecte band met je hond op te bouwen. Tug-e-nuff speeltjes zijn sterk en zien er prachtig uit. De verschillende materialen zorgen ervoor dat er altijd wel een speeltje is waar jouw hond helemaal voor gaat. Wat is de passie van jouw hond? Apporteren, trekken of najagen?Weet je niet wat je hond leuk vindt? Maak een afspraak en kom samen langs om de verschillende speeltjes uit te proberen!

Tug-e-nuff speeltjes uitverkoop

Deze speeltjes zijn allen in prima staat maar zijn nog in de 'oude' kleuren. Destijds aangeschaft voor demonstratie-gebruik in de hondenschool. Een paar zijn er 1 of 2 x gebruikt, daarna uitgewassen. De rest is nooit gebruikt. De prijs is daarom aangepast.

The Trainers Pouch Beloningstas

Ideale, makkelijk schoon te houden siliconen beloningstas. De beloningen zijn makkelijk te pakken, het tasje past iedereen door de meegeleverde lange riem. Ook te gebruiken voor verse, natte beloningen zoals vlees, kip of kaas: het kan afgewassen worden of in de vaatwasser.