Logo Pups and Dogs. Hond die pootje geeft aan zittende man

Hondenschool Pups And Dogs


Kun je nog niet terecht op de reguliere hondenschool, sta je op een wachtlijst? Heb je een pupje of hond die al bij het zien van een andere hond geen aandacht meer voor jou heeft? Die op het cursusveld alleen maar loopt te snuffelen? Die alle andere aanwezige honden heel erg spannend vindt? Of kun je door wisselende werktijden niet elke week op dezelfde tijd afspreken? Heb je een adoptiehond, een hond die aan het puberen is of wil je je hond iets specifieks aanleren?


Dan is Pups And Dogs iets voor jou en je hond!


Wanneer je een pup in huis hebt, is het van belang om zo snel mogelijk met opvoeden te beginnen: de eerste klap is een daalder waard! Het is niet fijn als je eerst nog 2 maanden moet wachten tot je op de reguliere hondenschool terecht kunt. Een cursus of een paar lessen bij Pups And Dogs is dan een hele goede optie: je begint in de vertrouwde omgeving van de pup met het aanleren van basisvaardigheden.


Het kan ook zijn dat jouw pup niet zo geschikt is om in een groep les te krijgen. Er zijn allerlei redenen waarom je pup / hond niet goed in een groep met andere honden kan functioneren. Een pup kan bijvoorbeeld zo overweldigd worden door alle nieuwe indrukken, dat het niet lukt om rustig samen met andere hondjes in een ruimte te zijn. Een traditionele puppycursus is dan niet het meest geschikt. Een oudere hond kan een trauma hebben, waardoor hij uitvalt naar andere honden. In ieder geval is het zo dat zo'n pup / hond niets kan leren zolang hij te dicht bij andere honden is.


Daarom richt Pups And Dogs zich op privélessen, in je eigen huis en omgeving. Voor de honden / pupjes zeker zo fijn: op deze manier kunnen ze in alle rust leren. Maar ook voor de eigenaren heeft het voordelen: er is alle tijd om de zaken waar je zelf tegenaan loopt met je hond / pup te bespreken. De lessen zijn op maat: we werken aan datgene wat op dat moment van belang is. Dit houdt in dat geen enkel trainingstraject hetzelfde is: elke hond / begeleider combinatie heeft zijn eigen wensen en behoeftes.


Bovendien kan je, in overleg, zelf het meest geschikte tijdstip voor de les bepalen. Zelfs als dat elke week een ander tijdstip is.

Ik krijg / heb een pup: klik hieronder
voor de puppycursus

Ik heb een puber/volwassen/oudere hond/adoptiehond: klik hieronder