Pups And Dogs
Hondenschool en gedragstherapie Oss 

Wie is Pups And Dogs?


Pups And Dogs wordt gerund door Marjolein Meesters: kynologisch instructeur, gedragstherapeut en activiteitencoach voor honden.

Al van kinds af aan ben ik begaan met dieren, en in het bijzonder met honden. Na een bijna 25-jarige carrière in het bedrijfsleven besloot ik van mijn passie mijn werk te maken. Natuurlijk was ik altijd al bezig met honden, er zijn onder andere 7 nesten hulphondjes in spe bij ons geboren. De belangstelling voor de honden leidde ertoe dat ik me verder ging verdiepen in het gedrag van de hond. Door verschillende opleidingen te volgen, stages te lopen en ervaring op te doen ben ik sinds 2013 kynologisch instructeur, en sinds 2015 gedragstherapeut voor honden. Pups And Dogs werd opgericht om eigenaren te helpen bij ongewenst gedrag van hun hond. Inmiddels heb ik al veel eigenaren en honden kunnen helpen. 

Daarnaast heb ik gewerkt voor een bekende hulphondenorganisatie. Als begeleider van gastgezinnen die voor een jaar een hulphond opvoeden heb ik ruime ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen tijdens de opvoeding van hun pups. Zelf heb ik ook pups opgevoed en hulphonden afgetraind. 

Respect hebben voor mens en dier staat bij mij voorop. Daarnaast vind ik het belangrijk om plezier te hebben met je hond. Een goede relatie is van essentieel belang om goede resultaten te behalen. Dat geldt zowel voor de omgang in het dagelijks leven als tijdens het werk of de sporten die je eventueel met je hond wilt gaan doen. Een goede, fijne relatie is de basis. De methodes die ik gebruik zijn diervriendelijk en bewezen effectief. Er wordt gewerkt met belonen van goed gedrag en voorkomen / begrenzen / ombuigen van ongewenst gedrag. Meer over de lesmethodes vind je hier.

Ik blijf me verdiepen door regelmatig opleidingen, seminars en bijscholingen te volgen. Je bent immers nooit uitgeleerd. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden