Logo Pups and Dogs. Hond die pootje geeft aan zittende man

Wie is Pups And Dogs?

20210811_205122_HDR

Pups And Dogs wordt gerund door Marjolein Meesters: gediplomeerd kynologisch instructeur; gediplomeerd honden-gedragstherapeutAl van kinds af aan ben ik begaan met dieren, en in het bijzonder met honden. Na een bijna 25-jarige carrière in het bedrijfsleven besloot ik van mijn passie mijn werk te maken. Natuurlijk was ik altijd al bezig met honden, er zijn onder andere 7 nesten hulphondjes in spe bij ons geboren. De belangstelling voor de honden leidde ertoe dat ik me verder ging verdiepen in het gedrag van de hond. Sinds 2013 ben ik gediplomeerd kynologisch instructeur, en sinds 2015 gediplomeerd gedragstherapeut voor honden. Inmiddels heb ik al 10 jaar ervaring met de begeleiding van eigenaren van honden met ongewenst gedrag. Sinds 5 jaar heeft Pups And Dogs ook een hondenschool.

Daarnaast heb ik een aantal jaren gewerkt voor een bekende hulphondenorganisatie. Als begeleider van gastgezinnen heb ik ruime ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen tijdens de opvoeding van hun pups. Zelf heb ik ook pups opgevoed en hulphonden afgetraind.


Respect hebben voor mens en dier staat bij mij voorop. Daarnaast vind ik het belangrijk om plezier te hebben met je hond. Een goede relatie is van essentieel belang om goede resultaten te behalen. Dat geldt zowel voor de omgang in het dagelijks leven als tijdens het werk of de sporten die je eventueel met je hond wilt gaan doen. Een goede, fijne relatie is de basis. De methodes die ik gebruik zijn diervriendelijk en bewezen effectief. Er wordt gewerkt met belonen van goed gedrag en voorkomen / begrenzen / ombuigen van ongewenst gedrag. Meer over de lesmethodes vind je hier.


Ik blijf me verdiepen door regelmatig opleidingen, seminars en bijscholingen te volgen. Ook blijf ik met mijn eigen honden trainen bij andere trainers. Je bent immers nooit uitgeleerd en andere inzichten kunnen je altijd weer verder helpen.